top of page
Image by Steve Johnson

MISSIO

ASIAKAS - LAATU - ASIAKAS

still 1.png

Meidän tarinaa

Toiminta lähti käyntiin vuonna 2017 toiminimen kautta. Kahdella teollisuusasiakkaalla oli tarve saada sähkösuunnittelua sekä pienimuotoista asennustoimintaa teollisuuden erikoisalalla ja siitä kaikkia alkoi. Paikallisesti oli myös tarvetta tekijälle, joka ”viitsii” käydä korjaamassa repsottavan pistorasian tai lisäämässä valaisimen arkea helpottamaan. Toiminta on siitä vähitellen laajentunut nykyiseen muotoonsa enemmänkin kysyntään vastaten kuin mitään ”järkevää” suunnitelmallisuutta noudattaen.

Sähkö ja sen suomat mahdollisuudet koko laajuudessaan ovat olleet toiminnan ydintä. Halu ymmärtää sekä kuunnella asiakasta sekä toteuttaa asiat yhdessä eurot huomioiden ovat myös toimintamme peruskiviä. Sanonta, ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” ei meillä ole todellakaan pelkkää sanan helinää. Suunnittelulla on merkittävä vaikutus niin toteutuksen visuaaliseen ilmeeseen kuin hintaan. Hyvällä suunnittelulla yhdessä kanssasi saadaan toteutuskin onnistumaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti, turvallisesti ja sinun näköiseksi.

Emme säikähdä uusia tai ”hullujakaan” ideoita ja ajatuksia. Moni asia saadaan totetutumaan, kun ei kangistuta kaavoihin ja perinteisiin liiaksi. Ehkäpä siksi olemme saaneetkin tehdä mitä erikoisempia projekteja.

Ollaan yhteydessä!

hpsähköoy png logo.png

Toukotie 4

86300 Oulainen


040 417 3900

Seuraa meitä somessa!

  • Facebook
  • YouTube

@2021 Hp - Sähkö Oy

bottom of page